Stationsstraat 29 bus 0003, 9950 WAARSCHOOT

Beschrijving

Een assistentiewoning combineert de vrijheid en de zelfstandigheid van een eigen woning met eventuele zorg- en dienstverlening. Het is een plek waar al dan niet hulpbehoevende senioren zelfstandig kunnen wonen maar tegelijk beroep kunnen doen op tal van diensten.

 

DE ASSISTENTIEWONING

Het appartement is 67m² aan wooncomfort waarbij u een UNIEK PRIVE-TERRAS van 43,6m² mag bijrekenen. Het is voorzien van een inkomhal, berging met plaats voor wasmachine/droogkast, leefruimte met open keuken, slaapkamer en badkamer met inloopdouche. Het super GROOT PRIVATIEF TERRRAS is verbonden met de leefruimte die via de geopende ramen een verlengstuk vormt van de flat met zicht op de tuin. De flat is INSTAPKLAAR dankzij de reeds geschilderde muren, opgehangen LED-verlichtingsarmaturen en bevestigde gordijnrails en rails voor kaders.

 

SUBTIELE INGREPEN VOOR MAXIMALE ZELFSTANDIGHEID

Deze ERKENDE assistentiewoning is aangepast aan de noden van de mensen met een beperking en 65-plussers en is bovendien gelegen op het GELIJKVLOERS.

Onopvallende architecturale ingrepen zorgen voor maximale zelfstandigheid van de bewoners. Geen drempels, geschikte toegang voor rolwagens met brede deuren, inloopdouches ventilatie en temperatuurregeling, ZEER ENERGIEZUINIG, aangepaste stopcontacten, aangepaste toegang voor hulpverleners voor  noodgevallen etc.

 

ONTMOETINGSRUIMTE EN WOONASSISTENTE

Sociale omgang met medebewoners staat centraal en daarom is er een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voorzien. Hier vinden tal van activiteiten plaats: samen koffie drinken, kaartje leggen, familie ontvangen,... In deze aangenaam ingerichte polyvalente ruimte is er een kitchenette en staan er fitnesstoestellen.
Deze ruimte is verbonden met de bureau van de woonassistente bij wie u terecht kan voor ondersteuning qua zorg- en dienstverlening en al uw praktische vragen.  De woonassistente is op vaste tijdstippen aanwezig in het gebouw. Deze persoon zal tijdens een uitgebreide kennismaking de bewoner zijn persoonlijke situatie evalueren en een dienstverlening voorzien op maat. De woonassistente bespreekt vooraf zowel uw dagelijkse zorgen alsook uw wensen i.g.v. crisiszorg. In een assistentiewoning bent u als bewoner nooit alleen. Tal van activiteiten kunnen georganiseerd worden in de gemeenschappelijke ontmoetingsruimte. De zorgmakelaar zal erop toezien dat er steeds iets te beleven valt.

Een absoluut pluspunt is de gemeenschappelijke tuin van de residentie (bovenop uw riant privatief terras).

 

CRISIS- EN OVERBRUGGINGSZORG

Uiteraard is er crisis- en overbruggingszorg voorzien. Voor alle praktische vragen hierover kan u contact opnemen met de vastgoedmakelaar.

 

TOPLOCATIE BRUISENDE WAARSCHOOT CENTRUM

Deze assistentiewoning is gelegen op een TOPLOCATIE in het levendige centrum van Waarschoot met veel handelszaken. Een ideale combinatie van de rust binnen de residentie en verdere integratie in het actieve leven.
Vlakbij is er een treinstation, bushalte, warme bakker, ambachtelijke slager, supermarkt, restaurantjes, brasserie, kerk,...

 

PRIJS

Assistentiewoning: 225.000 EUR
+ ondergrondse garagebox optioneel bij te kopen: 25.000 EUR
Totaal = 250.000 EUR

 

BELANGRIJK: vrije keuze van ziekenfonds

 

Voor meer inlichtingen contacteer de vastgoedmakelaar
Bellina Van Parys |gsm 0471/200.189 | Bellina@maximm.be

Prijs: € 225.000
Assistentiewoning: combineer vrijheid en zelfstandigheid met zorg
1Slp.
56.6 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 225.000
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Garage 1
Adres Stationsstraat 29 bus 0003, 9950 WAARSCHOOT
Bewoonbare opp. 57 m²
Beschikbaarheid Bij akte
Bouwjaar 2016
Financiële Info
Energie certificaat
EPC 94,73 kWh/m².jaar
E-peil 49
Comfort
Verwarming CV op gas
Keuken Geïnstalleerd - Alle comfort
Beglazing Dubbel glas - HR+
Raamkozijn ALU - Thermisch
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Ja
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning In aanvraag
Bestemming Woongebied
G-score Klasse A
P-score Klasse A
Indeling

Bent u op zoek naar een huis, te koop in Eeklo? Maximm is er voor u. Wij zijn een vastgoedkantoor met een prachtig aanbod aan woningen in Eeklo en omstreken. We begeleiden u graag tijdens het koopproces, van het bezoeken van een huis, te koop in Eeklo, tot alle administratie en wettelijke verplichtingen: wij werken de verkoop tot in de puntjes uit. Uw droomhuis in Eeklo vindt u bij ons.

Op zoek naar een nieuw huis te koop in de buurt van Eeklo?

Klaar om uw droomhuis te kopen in Eeklo? Of wilt u toch liever iets huren? We zijn er voor u om u te begeleiden tijdens uw zoektocht. We verkopen ook huizen in de buurt van Eeklo. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod in het pittoreske Bassevelde. Schrijf u in en wees er als de kippen bij om onze nieuwste panden per mail te ontvangen.

Verkoop of verhuur uw eigendom met Maximm

Wilt u uw eigendom verkopen of verhuren bij ons kantoor? Wij voorzien een gratis schatting en een correcte, professionele opvolging. Van zoekertjes plaatsen op immowebsites, tot het zoeken van huurders of kopers en de plaatsbeschrijving: wij regelen alles van a tot z. Neem vandaag contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak via info@maximm.be. We kijken er naar uit om u te begeleiden naar een huis, te koop in Eeklo.