Albert De Smetstraat 2 , 9042 Sint-Kruis-Winkel

Beschrijving

Huis met aanhorigheden op en met grond gelegen in Sint-Kruis-Winkel (bij Gent). Het huis is niet meer in goede staat.

 

Indien u aan de voorwaarden voldoet moet u SLECHTS 6% BTW BETALEN (i.p.v. 21%) VOOR SLOOP EN HEROPBOUW van de woning.  Deze regeling vervalt niet op eind 2023 voor Gent.
Voor meer info, neem contact op met de makelaar. Hierbij alvast de link naar de website van de Vlaamse overheid: https://www.vlaanderen.be/bouwen-wonen-en-energie/bouwen-en-verbouwen/premies-en-belastingvoordelen/sloop-en-heropbouwpremie
Sloop- en heropbouwpremie | Vlaanderen.be

 

Het perceel is geschikt voor het bouwen van een open bebouwing. Enkel de algemene bouwvoorschriften van de Stad Gent zijn van toepassing (geen verkavelingsvoorschriften, RUP of BPA bouwvoorschriften).

Verder is er geen bouwverplichting voor dit perceel. Er is sinds 2023 wel een algemene renovatieverplichting van toepassing voor woningen met een slecht EPC label. Binnen een termijn van 5 jaar na akte moet u de woning energiezuinig maken, energiezuinig nieuw bouwen of slopen. Als u aan de voorwaarden voldoet kan u gebruik maken van EPC LABELPREMIE en/of combineren met een RENTELOZE RENOVATIELENING. Meer info via de vastgoedmakelaar of via deze link van de Vlaamse overheid Renovatieverplichting voor residentiële gebouwen vanaf 2023 | Vlaanderen.be.

 

Het perceel grenst aan 2 straten (waaronder ook de Nonnenstraat). Dit is een doodloopend stukje openbare weg links naast het huis.

Het perceel heeft een oppervlakte van 453m² volgens kadaster en een straatbreedte van +/- 17,8m.

Dit perceel ligt vlakbij de afrit van Sint-Kruis-Winkel, aan de R4/Kennedybaan.
Wie in de kanaalzone werkt en graag snel op z'n werk is, heeft hier een ideale locatie gevonden.
Wil u graag verhuizen en werk zoeken in de buurt? Dan is de Gentse kanaalzone uitstekend. Deze regio heeft grote bedrijven die veel economische werkgelegenheidskansen bieden.

Bovendien is Sint-Kruis-Winkel een deelgemeente van Gent, als inwoner geniet u dus alle voordelen van de grootstad.

 

Voor alle info kan u contact opnemen met de vastgoedmakelaar: Bellina Van Parys Email: bellina@maximm.be; GSM: 0471 200 189.

Prijs: € 139.000
Grondig te renoveren / te slopen woning met grond
453 m2
Contacteer ons

Algemeen
Prijs € 139.000
Kadastraal inkomen € 322
Adres Albert De Smetstraat 2 , 9042 Sint-Kruis-Winkel
Grondoppervlakte 453 m²
Beschikbaarheid Bij akte
Bouwjaar 1900
Financiële Info
Energie certificaat
EPC 1.617 kWh/m².jaar
Comfort
Verwarming Niet meegedeeld
Keuken Niet meegedeeld
Ruimtelijke ordening
Voorkooprecht Nee
Bouwvergunning verkregen Ja
Dagvaarding en herstelvordering Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Verkavelingsvergunning Nee
Bestemming Woongebied met landelijk karakter
G-score Klasse B
P-score Klasse B
Indeling

Bent u op zoek naar een huis, te koop in Eeklo? Maximm is er voor u. Wij zijn een vastgoedkantoor met een prachtig aanbod aan woningen in Eeklo en omstreken. We begeleiden u graag tijdens het koopproces, van het bezoeken van een huis, te koop in Eeklo, tot alle administratie en wettelijke verplichtingen: wij werken de verkoop tot in de puntjes uit. Uw droomhuis in Eeklo vindt u bij ons.

Op zoek naar een nieuw huis te koop in de buurt van Eeklo?

Klaar om uw droomhuis te kopen in Eeklo? Of wilt u toch liever iets huren? We zijn er voor u om u te begeleiden tijdens uw zoektocht. We verkopen ook huizen in de buurt van Eeklo. Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod in het pittoreske Bassevelde. Schrijf u in en wees er als de kippen bij om onze nieuwste panden per mail te ontvangen.

Verkoop of verhuur uw eigendom met Maximm

Wilt u uw eigendom verkopen of verhuren bij ons kantoor? Wij voorzien een gratis schatting en een correcte, professionele opvolging. Van zoekertjes plaatsen op immowebsites, tot het zoeken van huurders of kopers en de plaatsbeschrijving: wij regelen alles van a tot z. Neem vandaag contact op met ons voor een vrijblijvende afspraak via info@maximm.be. We kijken er naar uit om u te begeleiden naar een huis, te koop in Eeklo.