Te huur in Bassevelde

✔ Kennis van het Meetjesland

✔ Gratis schatting

✔ Regelen alle administratie

 

Voor een woning die te huur staat in Bassevelde zit je bij ons op de juiste plaats. Bij Maximm begeleiden we huurders en verhuurders. We luisteren naar uw wensen en bekijken dan welke woningen perfect in dat plaatje passen. Alle administratieve zaken worden door ons geregeld en we voldoen uiteraard ook aan alle wettelijke verplichtingen. U kan gerust zijn dat alles voor u tot in de puntjes geregeld wordt.

 

Heeft u interesse in een woning kopen in en rond het Meetjesland?

Contacteer ons!

Wij helpen u aan een woning te huur in Bassevelde en omstreken

Naast woningen te huur in Bassevelde zijn we ook actief in de rest van het Meetjesland. Zo hebben we een mooi aanbod in Wachtebeke. Wat denkt u van een huis huren  in Wachtebeke? Als u eerder iets wilt kopen kunnen we enkele mooie open bebouwingen in Wachtebeke aanbevelen. Wilt u uw huis verkopen? Wij doen een gratis schatting in Wachtebeke. Voor kopen en verkopen en huren en verhuren moet u bij ons immokantoor zijn.

onze service

 

werkingsgebied op kaart met Eeklo Maximm

 

Contacteer ons en ontvang als eerste onze nieuwe panden


Bent u er helemaal klaar voor om te verhuizen naar een nieuwe woning, te huur in Bassevelde? Maximm is er voor u om al uw vastgoedvragen te beantwoorden. Wij staan u bij met woord en daad zodat u de best mogelijke keuzes op de vastgoedmarkt maakt. Als u nog vragen heeft kan u ons altijd bellen op 0496 332 456, mailen op info@maximm.be of langskomen in één van onze kantoren in Eeklo, Bassevelde en Wachtebeke. We beantwoorden uw vragen graag.

Geïnteresseerd in een huis kopen?

Bekijk onze huizen te koop!